© Kaikki täältä löytyvä materiaali on vapaasti käytössäsi.

Toimintaryhmän tiedote

Yhtenäiskoulun vanhemmille

YHTENÄISKOULU ON IHMISEN KOKOINEN

Kokoonnuimme marraskuun alkupuolella koululle keskustelemaan siitä, mitä me vanhemmat voisimme tehdä koulun säilyttämisen puolesta. Silloin perustettiin vanhempien ns. toimintaryhmä Pro Yhtenäiskoulu, joka on nyt kokoontunut koululla pariin otteeseen ja tiedottaa tässä toimistaan.

Tapahtunut tähän mennessä:

Koulun johtokunnan ja vanhempainyhdistyksen lausunnot kouluverkon "kehittämisehdotukseen" ovat valmiita. Molemmissa vastustetaan koulun lakkauttamista. Lehdistötiedote siitä, että ynkin vanhemmat vastustavat koulun lakkauttamista, on pantu eteenpäin. Adressi koulun säilyttämisen puolesta kerää nimiä paitsi paperiversiona, myös netissä: www.adressit.com/ynk. Koulun aulassa on valmistettu lasten kanssa satamäärin koulua puolustavia rintamerkkejä. Yhteistyöstä muiden lähialueiden koulujen ja päiväkotien vanhempien kanssa on keskusteltu. Koulun nettisivuille ovat ilmestyneet kolmen äidin kouluaiheiset blogit, ja muutakin aiheeseen liittyvää tietoa. Yksittäiset vanhemmat ovat kovistelleet päättäjiä sähköpostitse. Muut vanhemmat ovat epätietoisia siitä, mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään...


Kyllä tapahtuu. Syysmarkkinoilla su 3.12 klo 14-17 on siis myynnissä koululaisten tekemiä Yhtenäiskoulua puolustavia rintamerkkejä melkein jokaisen luokan omalla myyntipöydällä. Tarkoitus olisi, että mahdollisimman moni näistä rintamerkeistä päätyisi postitse opetuslautakuntaan ja kaupunginvaltuutettujen työpöydille pienen saatekirjeen kera. Rintamerkkirahat päätyvät tietenkin kunkin luokan omalle tilille.

TOIMI SIIS NÄIN:

1

Osta oman lapsesi luokan pöydästä rintamerkkejä syysmarkkinoilla su 3.12, ja tule markkinahumun keskellä toimivalle Pro Yhtenäiskoulun omalle postikojulle postittamaan niitä päättäjille. Kojusta voit ostaa kirjekuoren ja postimerkit. Meiltä saat sieltä myös päättäjien osoitteet ja rintamerkin kaveriksi pienen ystävällisen saatekirjeen. Tarvittaessa postitamme kirjeet puolestasi.

2

Allekirjoita nettiadressi koulun säilyttämisen puolesta osoitteessa www.adressit.com/ynk

3

Anna opetusvirastolle palautetta osoitteessa www.edu.hel.fi

Seuraa myös koulun omia nettisivuja www.ynk.edu.hel.fi. Toimintaryhmä kerää sinne tietoa ajankohtaisista asioista ja tiedottaa tulevista tapahtumista. Sivulta pääsee myös aiheeseen liittyviin blogeihin. Pro yhtenäiskoulun kojulta syysmarkkinoilla saat lisää tietoa koulun pelastamiseen liittyvästä toiminnasta, joka on tietenkin avointa kaikille siitä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan! lähetä meille yhteystietosi ja/tai tee hyviä ehdotuksia uusista puuhista osoitteeseen pro.ynk@edu.hel.fi. Myös ehdotusten käytännön toteuttajia kaivataan mukaan toimintaan.

Seuraavan kerran kokoonnumme koulun auditoriossa
TIISTAINA 12.12 klo 18. TERVETULOA!

Ei kommentteja: