© Kaikki täältä löytyvä materiaali on vapaasti käytössäsi.

Pommita eduskuntaa!

Kansanedustajan ja sivistysvaliokunnan jäsenen Ilkka Taipaleen allekirjoitettua adressimme vetoamme myös muihin sivistysvaliokunnan jäseniin. Sähköpostita perusteltu mielipiteesi Yhtenäiskoulun lakkauttamisaikeista sivistysvaliokunnan kansanedustajille (sähköpostiohjelma aukeaa automaattisesti edustajan nimeä klikkaamalla).

Sivistysvaliokunta

Puheenjohtaja:
Dromberg, Kaarina /kok

Varapuheenjohtaja:
Tahvanainen, Säde /sd

Muut jäsenet:
Ahonen, Esko /kesk
Hemming, Hanna-Leena /kok
Hänninen, Tuomo /kesk
Kettunen, Rauno /kesk
Nylander, Mikaela /r
Ojansuu, Kirsi /vihr
Särkiniemi, Seppo /kesk
Taipale, Ilkka /sd
Tiura, Marja /kok
Urpilainen, Jutta /sd
Vahasalo, Raija /kok
Valpas, Unto /vas

Varajäsenet:
Alatalo, Mikko /kesk
Forsius, Merikukka /vihr
Gustafsson, Jukka /sd
Karttunen, Marjukka /kok
Laakso, Jaakko /vas
Lindén, Suvi /kok
Oinonen, Lauri /kesk
Rask, Maija /sd
Rundgren, Simo /kesk

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Höh, ei tainnut ensimmäinen yritykseni kommentoida mennä läpi. Jos tulee samanlainen kommentti kahteen kertaan, vika on vain minun!

Eduskunta on varmasti hyvä kohde, erityisesti kun keväällä on vaalit: onhan siellä useita helsinkiläisiä kansanedustajia, ja heilläkin äänistään huolestuneita puolueita.

Löytyisikö jostain helposti lista helsinkiläisistä kansanedustajista, ja vieläpä erityisesti ne, jotka ovat myös kaupunginvaltuustossa.

Tärkeimmät tahot, joiden päät pitää saada käännettyä, taitavat olla ne luottamusmiehet, jotka näitä päätöksiä siunaavat. Opetuslautakuntahan käsittelee tätä asiaa kai viimeisen kerran helmikuussa, jonka jälkeen se siirtyy kaupunginhallitukselle ja lopuksi sitten kaupunginvaltuustolle lopullisesti päätettäväksi. Tämä taisi olla huhti-toukokuussa.

Saisiko jollain porukalla aikaiseksi terävän kirjeen, jossa penättäisiin kunkin valtuustoryhmän näkemyksiä tähän kouluverkon kehittämiseen ja sen tavoitteisiin?

Jos kirjeitä tulee satoja, ne helposti hautautuvat lukemattomina, joten muutama isomman porukan kirje vastauspyyntöineen saattaa herättää ryhmät vastaamaankin.

/Minna